Medien

Fotografi nga Basler Cup Finale

BZ 10.05.2013

SportNW 10.05.2013

Tageswoche 10.05.2013

http://fcdardania.ch/10052013BAZ.pdf
Basler Zeitung 10.05.2013

http://fcdardania.ch/08052013Baz.pdf
Basler Zeitung 08.05.2013

http://fcdardania.ch/BZ17042013.pdf
BL-Zeitung 17.04.2013

http://fcdardania.ch/BZ_20_10_2007.pdf
BL-Zeitung 20.10.2007

http://fcdardania.ch/BotaSot_11_10_2007.pdf
BOTA SOT 10.10.2007

http://fcdardania.ch/BotaSot_26_09_2007.pdf
BOTA SOT 26.09.2007

http://fcdardania.ch/Zeri_10_09_2007.pdf
ZËRI I DITËS 10.09.2007

http://fcdardania.ch/Zeri_07_09_2007.pdf
ZËRI I DITËS 07.09.2007

http://fcdardania.ch/BZ_09_08_2007.pdf
BL-Zeitung 09.08.2007

http://fcdardania.ch/Zeri16Juli2007.pdf
ZËRI I DITËS 16.07.2007

http://fcdardania.ch/zeri.pdf
ZËRI I DITËS 26.06.2007

http://fcdardania.ch/Zeri_19qershor2007.pdf
ZËRI I DITËS 19.06.2007

http://fcdardania.ch/Bota13qershor2007.pdf
BOTA SOT 13.06.2007

http://fcdardania.ch/BZ12Juni2007c.pdf
BL-Zeitung 12.06.2007

http://fcdardania.ch/Zeri16Juli2007.pdf
ZËRI I DITËS 16.07.2007

http://fcdardania.ch/zeri.pdf
ZËRI I DITËS 26.06.2007

http://fcdardania.ch/Zeri_19qershor2007.pdf
ZËRI I DITËS 19.06.2007

http://fcdardania.ch/Bota13qershor2007.pdf
BOTA SOT 13.06.2007

http://fcdardania.ch/amateurliga.pdf
BASLERSTAB 10.05.2007

http://fcdardania.ch/BAZ20Mars2007.pdf
Basler Zeitung 19.03.2007

http://www.fcdardania.ch/40_16.pdf
KOHA DITORE 22.04.2006

Me 28. Qershor 2005 në gazetën KOHA DITORE formulon një artikull rreth turnirit tonë që zhvilluam gjatë vikendit të fundit
http://www.fcdardania.ch/images/kohaditore28605.jpg

Sot (10. Maj 2005) në gazetën ditore Basellandschaftliche Zeitung shkruan se ekipi jonë pas fitorës së fundit, të dielën në Muttenz si musafir me rezultat të thellë 5:1, dërgon kundërshtarin definitivisht në Ligën e 4. http://www.fcdardania.ch/images/nexhi_envo.jpg

Me 19. Gusht 2005 në gazetën Kick-Off figuron legjenda e FC Dardanisë, zotëri Zyber Pula&lt me kapitenin e ti Bekim Açifin
http://www.fcdardania.ch/images/PulaBeka.jpg

Në qershor 2004 në Ascona (TI) u mbajtë turniri kualifikues i amaterëve për regjionet e Zvicrrës. Fituesi i turnirit përfaqëson Zvicrrën në Kroaci, në turnirin kualifikues për kampionatin evropian për amater. kundërshtarët janë Kroacia, Rumania dhe Lichtensteini. Në regjionin e Basel-it ishin edhe 4 shqiptar: Enveri (traineri jonë), Nysreti, Isa dhe Luli Ekipi nga Baseli fitoi bindshëm këtë turnir duke mposhtur Fribourg-in dhe Tessin-en.

http://www.fcdardania.ch/images/Ascona2004.jpg

http://www.fcdardania.ch/images/gelterkinde.jpg