Komunikatë

Me 28.04.2017 në mbledhje të kryesisë, Enver Hajdari informoi se në fund të sezonit do të largohet nga klubi nga të gjitha veprimtaritë, por Enveri me kryesinë, qysh tash janë duke kërku kandidat potencial për të vazhduar edhe më mirë në vitet e ardhshme, pra lusim të gjithë shqiptarët që kan vullnet të lajmerohen sa më shpejtë te drejtuesit e klubit!

Një pronocim i shkurtër edhe nga Enveri:

13 vite përpara kam ardh n’klub, një grup i vogel prej 25 lojtarësh i ndar në 2 ekipe, ka qenë e mahnitshme ajo kohë, të bashkuar kemi arritur vit pas viti të bëjmë mrekulli të një pas njëshme duke u rritur në deri 160 lojtar aktiv e 7 ekipe nëpër kategori të ndryshme, dhe duke hypur nëper liga më të larta që disa ekipe tjera vetëm ëndërrojnë, ashtu gjatë periudhës time në klub kam njoftuar edhe shumë shok e dashamir, por edhe disa qelbësira që kan provuar të njollosin klubin pa kontribu aspak për shoqërinë!
Kurse tash mendoj se unë kam arritur maksimumin tim dhe dua t’a liroj vendin për njerz të motivuar dhe besoj se ka akoma shqiptar t’sinqertë që mund të vazhdojnë aktivitetin tim në klub, shpresoj që Dardania të bëhet edhe më e fortë dhe më e madhe!

Forca Dardania
Enver Hajdari