Klubi Futbollistik Dardania e Baselit ka Kryesi të re.

FC DARDANIA – FC Pratteln b
March 30, 2018
May 21, 2018

Basel, me 12 Dhjetor 2017

Klubi Futbollistik Dardania e Baselit nga sot ka Kryesi të re, kështu është vendosur në Mbledhjen e mbajtur e mbajtur sot ku në Rend të ditës ka qenë zgjedhja e kryesisë së re, përcjellin RadioVala dhe Albsport.ch.

“Me asnjë votë kundër dhe asnjë abstenim, unanimisht u zgjodh Kryesia e re”, thuhet në Njoftimin  FC Dardanisë.

Kryetar i ri i FC Dardanisë është zgjedhur Nehat Hasani, Frasher Mehmetaj, Zëvendës Kryetar, Arianit Shaqiri, Shef Sportiv, Besim Bublica,  Spiko-President, Erdin Shaqiri, Marketing und Sponsorizim, Remzi Ferati, Shef Financash, Arianit Shaqiri, Kryesues i Juniorëve, Zyber Pulaj, Përgjegjës për Gjyqtarët dhe Nehat Hasani, Trajner J+S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *