FC Dardania Basel kërkon futbollistë të rinj për kategoritë Juniorët

March 10, 2018
Vestibulum commodo volutpat laoreet
May 8, 2014
Fc Dardania (C-Junioren)
March 10, 2018

Ekipi shqiptar nga Baseli, FC Dardania është në kërkim të futbollistëve të rinj me qëllim që të forohen ekipe të reja në kategorinë Juniorët, përcjellin RadioVala dhe Albsport.ch

“Ne kërkojmë fëmijë për më shumë ekipe, në kategorinë Junior B,D,E,F të vitit të lindjes 2002-2008. Kërkojmë mbështetjen e çdo prindi i cili dëshiron që fëmija tij të bëhet futbollist, adresa e vetme është FC Dardania me një Staf profesionist”, thotë Besim Bublica, Spiko-President i FC Dardanisë së Baselit.

 

Kontakto:

Besim Bublica, Tel: 076 246 24 61

Ose ne Facebook: FC Dardania Basel

Email: info@fcdardania.ch

1 Comment

  1. admin says:

    Komenti im i pare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *