Fc Dardania (B-Junioren)

March 10, 2018
Fc Dardania (C-Junioren)
March 10, 2018
Fc Dardania (4. Liga)
March 10, 2018

Rreth klubit

Për shkak të kushteve të rënda, 1 vit më vonë filluam si nënsekcion i klubit Spanjoll „Español B“ në ligën e 5. dhe menjëherë në sezonin e parë (1994/1995) bindshëm u plasuam në vendin e parë të tabelës.

Në sezonin tjetër mund të luanim në ligën e 4. mirëpo ne vendosëm të vazhdojmë oficiel me emrin FC Dardania dhe të fillojmë prap në ligën e 5.
Sezoni tjetër (1995/1996) vazhdoi po ashtu si edhe sezoni i parë, me suverenitet fituam kampionatin bindshëm dhe tash ishte FC Dardania definitivisht në ligën e 4.

Lojtaret e klubit

Emri Mbiemri

Pozita: Sulmues

Emri Mbiemri

Pozita: Sulmues

Emri Mbiemri

Pozita: Sulmues


Emri Mbiemri

Pozita: Sulmues

Emri Mbiemri

Pozita: Sulmues

Emri Mbiemri

Pozita: Sulmues

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *