Kategorie: Allgemein

FUTSAL TURNIER

Sonntag, 21.01.2018, Info. 076 246 24 61


Komunikatë

Me 28.04.2017 në mbledhje të kryesisë, Enver Hajdari informoi se në fund të sezonit do të largohet nga klubi nga të gjitha veprimtaritë, por Enveri me kryesinë, qysh tash janë duke kërku kandidat potencial për të vazhduar edhe më mirë në vitet e ardhshme, pra lusim të gjithë shqiptarët që kan vullnet të lajmerohen sa…


Liga 4. feston…

Vitin e kaluar vendosëm së bashku që ekipi i dytë e ka vendin në ligën e 3-të dhe filluam një mision të gjithë së bashku me ata lojëtar të ligës së katërtë që ishin prezent, duke u ndihmuar nga ekipi i parë dhe së fundi nga senioret, loja e parë u humb kurse pas asaj…


Sezoni 2015/2016

Simpatizues të nderuar, pasi ekipi ynë u skualifikua nga liga 2. intreregionale, qysh para një jave ka filluar përgatitjet për sezonin e ri në ligën e 2. regionale me stafin e ri, ku si trajner figuron Pepe Rafuna me asistentët Fitni Abduloski dhe Gjergj Vokrri, kurse në stërvitje ishin mbi 20 lojëtar prezent. Nga ekipi…


Statistika :)

Pas përfundimit të gjysëmsezonit, 2 lojtarët e vetëm profesionalistë të ekipit tonë Egzoni edhe Artani (të cilët jetojnë vetëm prej Futbollit) 🙂 dhe momentalishtë nuk kanë tjetër punë, kanë përpiluar disa statistika për lojat e zhvilluara deri më tani dhe kanë bërë vlersimin e Fubollistëve tanë, të cilat mund t’i shikoni në vegzat e mëposhtme….


Pushimi dimëror

Pas përfundimit të gjysëmsezonit, ekipi ynë ka përfunduar edhe stërvitjet jashtë, mirëpo çdo të dielle prej orës 18:00-20:00 takohemi në Sallë për të luajtur futboll dhe për të organizuar edhe gjëra të tjera për sezonin pranveror, kur dihet se kemi një rrugë të vështirë për të mbijetuar në ligë, mirëpo në bazë të lojave të…


Përgatitjet pa futbollista

Të nderuar dashamir… Pas një sezoni fantastik, futbollistët e Dardanisë merituan pushimet e shumëpritura në atdhe, gjysma e ekipit së bashku me trajnerin ishin të pranishëm edhe në dasmën e futbollistit tonë Perparim Rafuna në Emerald duke festuar si më së miri, në emër të klubit, Pepes me nuse i urojmë gjitha të mirat në jetë 🙂 Shumica e futbollistëve…


Kampion serik

Kur vitin e kaluar ekipi ynë u bë kampion në ligën e 3. dhe u ngritë në ligën e 2. menduam si të adopotohemi për disa vite me radhë për t’u bërë pjesë e rëndësishme në ligën më të lartë rajonale. Askush nuk ka besuar se edhe liga e 2. është vetëm një shkallë përballuese…


Senioret përsëri kampion!

Vetëm 2 vite më parë, FC Dardania vendosi të formojë edhe ekipin e Seniorëve (mosha mbi 32 vjet), si çdo fillim i vështirë filluam edhe pa trajner, por me kohë u bënë të gjitha, sidomos rezultatet pozitive të cilat nuk mungonin në asnjë ndeshje, kështu që qysh në vitin e parë u ngritëm një ligë…


Trainingslager në Kosovë

Dashamirë të nderuar FC Dardania, të premten me 28.02.2014 do të udhëtoj për Kosovë me mbi 40 Persona, vizita ynë 5 ditore fillon në Prishtinë ku do të vendosemi për 2 ditë dhe do të zhvillojmë ndeshjen e parë miqësore kundër kampionit të Kosovës KF Prishtina, pastaj të diellën do të jemi prezent në derbin…