FUTSAL TURNIER

Sonntag, 21.01.2018, Info. 076 246 24 61


FC DARDANIA – FC Concordia

Meisterschaft 2. Liga Samstag, 10. Juni 2017 um 18:00 Uhr Sportanlagen Bachgraben Match Programm FC DARDANIA-FC Concordia


FC DARDANIA – FC Black Stars

Meisterschaft 2. Liga Sonntag, 21. Mai 2017 um 15:00 Uhr Sportanlagen Bachgraben 07_Match_Programm_Black


Komunikatë

Me 28.04.2017 në mbledhje të kryesisë, Enver Hajdari informoi se në fund të sezonit do të largohet nga klubi nga të gjitha veprimtaritë, por Enveri me kryesinë, qysh tash janë duke kërku kandidat potencial për të vazhduar edhe më mirë në vitet e ardhshme, pra lusim të gjithë shqiptarët që kan vullnet të lajmerohen sa…


FC DARDANIA – FC Aesch

Meisterschaft 2. Liga Mittwoch, 10. Mai 2017 um 20:45 Uhr Sportanlagen Bachgraben MATCH PROGRAMM


FC DARDANIA – FC Birsfelden

Meisterschaft 2. Liga Sonntag, 07. Mai 2017 um 15:00 Uhr Sportanlagen Bachgraben MATCH PROGRAMM


FC Dardania – FC Bubendorf

Meisterschaft 2. Liga Sonntag, 30. April 2017 um 15:00 Uhr Sportanlagen Bachgraben MATCH PROGRAMM


FC Dardania – FC Pratteln

Meisterschaft 2. Liga Sonntag, 09. April 2017 um 15:00 Uhr Sportanlagen Bachgraben MATCH-PROGRAMM


FC Dardania – SC Dornach

Meisterschaft 2. Liga Sonntag, 26. März 2017 um 15:00 Uhr Sportanlagen Bachgraben MATCH-PROGRAMM


FC Bubendorf – FC Dardania 3:1 (1:1)

Ndeshja e radhës filloi me një minutë heshtje për shokun tonë, anëtarin e klubit Ramizin, pra ishte ndeshje e vështirë dhe emocionale për shumicën e ekipit të cilët kishin lidhje më të afërta me të ndjerin! Në pika të shkurtëra, kundërshtari njihet për lojë agresive kurse ekipi ynë si gjithë bënte lojën, pas një kundërsulmi…